atelier28

atelier28 is een werk-atelier en kunst-galerie van Andrea Cook en Francesco Antonietti aan de Botermarkt 1 te Tholen, Zeeland (6km vanaf Bergen op Zoom). Het kunst-atelier is gespecialiseerd in het maken van etsen, aquarellen, olieverf- & acrylschilderijen, en pentekeningen in opdracht. Verder organiseert het atelier cursussen in tekenen & aquarelleren, acryl- / olieverf schilderen, en etsen.

Openingstijden: op verzoek en iedere zaterdag open van 11:00 - 16:00 uur

Botermarkt 1, 4691CZ Tholen  | Tel: 06 38904426

NB: Vanaf 1 mei 2019 is Atelier28 verhuisd naar: Lange Noordstraat 44 te Middelburg


Kunstcentrum Tholen

Kunstcentrum Tholen is een initiatief van de beeldende kunstenaars Andrea Cook en Francesco Antonietti en het biedt voor belangstellenden het volgende: Een plaats waar cursussen en workshops worden gehouden in aquarelleren, acryl- / olieverf schilderen en etsen. Tevens wordt de ruimte benut als werkplaats voor de kunstenaars om opdrachten te maken. Verder is er een permanente tentoonstelling van schilderijen en keramiek. U vindt hier kunstwerken zowel klein als groot en ook in verschillende technieken. Zoekt u iets origineels met een vleugje Zeeland: daar zijn wij in gespecialiseerd.  U kunt kiezen uit een breed assortiment: ook als u bijvoorbeeld een cadeautje zoekt. 

U bent van harte welkom in het centrum op zaterdag om gewoon even een kijkje nemen, een kopje koffie te drinken, een praatje maken met de kunstenaars, kunstboeken te lezen (we hebben veel boeken over schildertechnieken en ook kunstgeschiedenis), kijken wat cursisten hebben gemaakt: kortom het centrum heeft een open karakter voor iedereen.

Openingstijden: zaterdag 11:00 - 16:00 uur

Hoogstraat 28, 4691CB Tholen  | Tel: 06 38904426

NB: Vanaf 1 mei 2019 is het Centrum verhuisd naar: Lange Noordstraat 44 te Middelburg


Online kunst WINKEL

Via onze Etsy webshop kunt u kleine kunstwerkjes aanschaffen. We hebben een selectie etsen, tekeningen, aquarellen en olieverfschilderijen. Ideaal als cadeautje. Klik op de foto om rechtstreeks naar de winkel te gaan: